Geef tegengas op 13 december 2018

Ben je tegen een nieuwe boring naar gas onder Nijbeets, De Veenhoop en het buitengebied van Aldeboarn en Beetserzwaag? Wil je helpen dit tegen te houden? Laat je dan horen op donderdag 13 december! Stichting Tsjingas organiseert een manifestatie.

De proefboring is nog steeds niet van de baan. Een rechtszaak hierover is op donderdag 13 december om 10:00 uur bij de rechtbank in Groningen. Op 13 december gaat Tsjingas met een bus vol mensen naar Groningen om de rechtszaak bij de wonen. Aansluitend, rond 12:00 uur, is er een manifestatie op het plein voor de rechtbank (Guyotplein). Er wordt aandacht gevraagd voor de problemen van de kleine gasvelden. Tsjingas organiseert dit in samenwerking met andere groepen en er zijn interessante sprekers.

Als je met de bus mee wilt kun je je aanmelden via: tsjingas@hotmail.com. Ook voor meer informatie kun je mailen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *