GroenLinks tegen de BTW-verhoging!

Zaterdag 21 oktober 2017 heeft GroenLinks Heerenveen met een huis-aan-huis actie campagne gevoerd tegen de verhoging van het lage BTW-tarief naar 9%. GroenLinks vindt dat mensen met de laagste inkomens hierdoor onredelijk zwaar worden getroffen.

Door de aanpassing van de belastingtarieven gaan de midden- en hoge inkomens er juist op vooruit. Ook de winstbelasting voor bedrijven wordt verlaagd en de dividend belasting wordt afgeschaft.

Tijdens de actie werden inwoners van Heerenveen opgeroepen om tegen de verhoging van het lage BTW-tarief te stemmen via de website geenbtwverhoging.nl. Hopelijk komen er genoeg tegenstemmen binnen, zodat deze onredelijke BTW-verhoging op de eerste levensbehoeften niet doorgaat.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *